Tipic romanesc

11 03 2010

1. Incalzirea

O data cu venirea iernii in Romania, noi, romanii, suntem pinguini in devenire.Asteptam ca temperature sa scada la minus 5 grade Celsius, ca poate atunci mai ne baga si noua caldura. Desigur ca pana cand nu exista riscul ca sangele sa ne inghete in vene, nimeni nu se va deranja sa puna caloriferele in functiune.

2. Autostrazi , sosele si carute

Conduci linistit pe banda ta cand ti se iveste un stalp in fata.Te uiti, te uiti si te gandesti ce dracu-i cu tara asta ?

Ocolesti stalpul, ramai blocat in spatele unei carute condusa de 1 singur cal caruia i s-a amputat un picior si iar te gandesti ce-i cu lumea asta. Dupa un timp de reflectie , timp pierdut, bani pierduti si nervi la greu iti dai seama ca asta-i Romania si n-ai ce face. E ca de obicei, numai ca tu ai ghinionul sa fi trecut pe-acolo.

3. Televiziunea

Sincer, cred ca in legatura cu televiziunea romaneasca teleshopping-ul este cel mai insirat moment al zilei. Strategia de marketing folosita este inovativa de-a dreptul. Repeta aceleasi oferte la infinit pana cand creierul clientului oboseste atat de mult, incat ratiunea dispare, iar oferta pare cereasca. Cum am putea rezista? Cumperi un cutit cu 300 de lei, mai primesti gratuit inca 5 si dup aia, mare minune, mai primesti cadou inca un set! Da sa dai 300 de lei p-un cutit ? Si asta-i aiurea ca celelalte-s gratis! Da sa vezi ce cutit  Ii doi in unu frate, merge si la constructii de orice tip, da si-n bucatarie! Sa vezi cum taia ala din reclama cuie si cutite, da’ si ciocane cu el !

Al doilea cel mai palpitant moment al zilei e cand afli c-o dat coltu’ careva si ca o sa fie difuzate 100 de episoade despre asta. Asa ca producatorii, vazand ca da bine la public, mai baga inca 200 de episoade, ca face audienta… Toate in direct, desigur! Si in plus, ca sa nu pierdeti nimic, orice sapatura sau posibilitate de descoperire a cadavrului va fi intrerupta pe durata reclamelor!

4. Fast-food-urile

Pe langa ca risti sa faci atacuri de cord consecutive in 20 de ani din cauza burgerilor pe care-i mananci acum, nici nu te poti bucura de gustul bun si delicios al alimentelor interzise fara a descoperi o mostra de ADN  apartinatoare bucatarului. Oricum sunt nesanatoase, trebuie sa scuipe si astia in ele ?

Anunțuri

Acțiuni

informatie

One response

11 03 2010
keltoighost

Bun de editorial. Puţină atenţie la spaţiu lăsat, când vine vorba de punctuaţie 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: