Fa toate

9 07 2010

Poti sa zambesti cat vrei! Macar cat esti copil.

I-ati tot timpul din lume, si foloseste-l pentru tine!

Iubeste cat vrei! Dar nu pe cine vrei, ci pe cine merita! Faci parte din singura specie capabila sa-si controleze sentimentele dupa propria-si dorinta.

Dezamageste! Ca mai apoi sa-ti poti castiga increderea inapoi. E frumos sa ai ceva petru care merita sa sti ca trebuie sa lupti.

Plangi! Dar doar atunci cand simti cu adevarat. Nimeni nu merita lacrimile tale, nici macar osteneala atunci cand vrei sa te prefaci.

Leaga prietenii adevarate! Daca tot afirimi ca ai putea sa intretii o prietenie mai bine decat oricine altcineva, si te plangi ca la tine nu tine nimeni cu-adevarat, fa-o tu!

Viseaza! IN PRIMUL RAND, VISELE SUNT SINGURELE MOMENTE IN CARE CHIAR TOTUL DEVINE POSIBIL, IN CARE CERUL E PAMANT, SI PAMANTUL E SOARE! IAR IN AL 2-LEA RAND, CINE NU 
S-AR FOLOSI DE OCAZII SA AIBA TOTUL GRATIS?? CHIAR SI „fantazic” ..

Doreste-ti! Fiindca iti garantez eu, ca atunci cand iti doresti ceva in adevaratul sens al cuvantului si te concentrezi asupra dorintei tale, aceasta se indeplineste. Si e singura cale legala de a ajunge la ceea ce vrei, fara sa platesti! Nu am auzit sa fie cineva arestat fiindca si-a dorit ceva…

Fa toate astea pentru ca viata e lunga si trebuie ocupata cu ceva placut! Dar fa-le cat mai repede, deoarece se va termina timpul alocat fiecaruia inainte sa-ti dai seama. Pentru ca oricat de lunga ar fi viata, se deruleaza repede doar atunci cand nu te gandesti la timp. Iar noi ne gandim la timp cam 1 minut, o data pe saptamana!

Anunțuri

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: