Nebunii în trafic

12 07 2010

În trafic există șoferi, motocicliști, bicicliști și pietoni. Știm cu toții ce treabă are fiecare: doresc să ajungă undeva, așa că unii au ales să meargă pe jos, alți au luat o bicicletă, o motoretă sau o mașină – depinde și unde vor să meargă.

Toți trebuie să fie toleranți și să respecte unele reguli. Ce se întâmplă însă când unii fac cum îi taie capul? Vom vedea unele cazuri mai jos:

1. Drum european. Undeva printre sate. Șoseaua plină în momentul de față: totul de la comioane la pietoni. Mașinile merg cu vreo 100 de km la oră. O doamnă nu se uită bine și traversează strada. Țiganul de pe partea cealaltă se ține de cap și urlă, în timp ce mașinile abia reușesc să pună frână…2 secunde și murea!

2. O dată pe săptămână apare la știri un accident în care este inclus un motociclist. Totuși, eu mă întreb, ei nu au voie să circule pe partea stângă, ci doar pe cea dreaptă, corect? În cazul acesta, de ce 70% dintre ei stau pe linia contină, încercând să depășească încă unul. Pe același tip l-am văzut azi claxonat de 3 mașini…el cu cască și fără genunchiere și cotiere. Se mai miră că mor!

3. Fie că e drum european sau unul amărât de piatră, veșnicele căruțe sunt pretutindeni! Era un camion mare şi încarcat care mergea pe un drum cu patru benzi şi o căruţă care vroia să intre de pe o şosea laterală. Ce s-a întâmplat? Noroc că avea camionul frâne bune…… (6 puncte, deoarece totul a fost la secună!!!)

Na, 3 zile de Crăciun prin Viena şi nu am auzit un claxon! 10 minute prin orice oraş sau pe orice drum din România şi aud cel puţin unul.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: