O societate perfectă

17 07 2010

Societatea în care trăim este perfectă! Nu, nu glumesc! Uitaţi-vă în jur! Să luam ca şi exemplu îmbinarea sublimă a naturii cu modernul: animalele s-au adaptat surprinzător de bine la orasele mari, acum porumbeii nu mai stau pe crengile paşnice ale copacilor, ci pe fire de înaltă tensiune! Asa-i că-s mai deştepţi decât credeam? Iar berzele! Ce să vă mai zic? Cuiburi pe stâlpi de curent! Genial! Poate scoatem şi o afacere din asta…mai ştiţi?

Iar cum se aşează dozele de bere atât de perfect de natural în iarbă…un vis! Unele evenimente, cum ar fi ieşitul la iarbă verde, zugrăvesc relaţia dintre om şi natură atât de realist! Ăia care merg se prefac că iubesc natura şi admiră aerul “proaspăt” şi natura se preface la rândul ei că îi plac oamenii mitocani, naivi faţă de informaţii cât de cât preţioase, ţărani de oraş, cocalari etc.

Da’ normal că atunci când ieşi la iarbă verde, ieşi ca-n oraş, ca să se vadă că eşti tu tare-n portofel: tot Adidas, Puma, Nike…poate şi Umbro dacă sunt umblaţi prin “moluri”…şi nu-ţi dezlipeşti lanţu ăla de 5 kile de la gât că te suflă vântu. Pe drum îţi pregăteşti scuipatu’ pentru a acţiona dacă dă dracu’ să se uite unu urât la maşina ta care-şi dă sufletul pe drumul national…cică!

Aaa! Dacă tot vorbeam de maşini, de ce să-ţi înlocuieşti Dacia aia faină din ’97 pe care ai tuningat-o recent să meargă mai repede, dar când mecanicul a sugerat să faci ceva şi cu tonele de deşeuri poluante pe care le lasă în urmă ai dat ca boul din cap!!! Dar ţi-ai pus radio si 100 de boxe-n jur. De ce? Să se audă dacă eşti trist sau fericit, că doară tu eşti şefu la toate şi la tot şi se face ce vrea muşchii tăi mereu, că dacă muşchii tăi nu vrea, nu vrea şi gata!!  Dacă ma uit urât la tine înseamnă că muşchii mei nu „place” la muşchii tăi, înţelegi? Aşa că ia-ţi faţa de „dăştept” din calea flegmei mele!! Ţi-o plătesc cu aceaşi monedă, să fiu şi eu în trend…cu tine. 🙂

Anunțuri

Acțiuni

informatie

One response

29 07 2010
polimedia.us/fain/

O societate perfect– – Was Neues-…

Privire asupra societatii romanesti actuale……

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: